نگاه اولیه به تلویزیون سامسونگ S95B

بررسی اولد S95B

اولد سامسونگ S95B

سامسونگ یکی از برندهای مطرح حوزه تلویزیون بوده که از پس از مدت‌ها، شروع به عرضه اولین اولد خود در سال ۲۰۲۲ نمود؛ تلویزیون ال جی S95B اولین تلویزیون اولد سامسونگ بوده که در دو سایز ۵۵ و ۶۵ اینچ روانه بازار خواهد شد که به ترتیب ۲۲۰۰ و ۳۰۰۰ دلار قیمت گذاری شده است. البته سامسونگ سابقه‌ای ده ساله در خط تولید اولد داشته اما از تولید این سری تلویزیون‌ها خودداری می‌کرد و بیشتر در حوزه تولید کیولدها مشغول به فعالیت بود. تلویزیون S95B از تکنولوژی QD-OLED بهره می‌برد که مخفف عبارت quantum dots بوده و قادر است تصاویر را با کیفیت بسیار بالایی به نمایش بگذارد؛ روشنایی بالاتر، نمایش رنگ بهتر و وضوح بیشتر تصاویر از جمله نقاط قوت این سری از تلویزیون‌های سامسونگ به حساب می‌آید؛ جهت کسب اطلاعات بیشتر توصیه می‌کنم حتما ویدیو زیر را تماشا کنید.

video
play-rounded-fill

تلویزیون سامسونگ S95B دارای کیفیت تصویر 4K و سرعت تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز بوده که به واسطه پردازنده کوانتومی Neural خود قادر است محتواهای مختلف را با کیفیت بالا به تصویر بکشد و حتی محتواهایی با وضوح پایین را نیز ارتقا دهد. در مورد توان صدای این تلویزیون تاکنون اظهار نظر خاصی نشده و باید منتظر بررسی‌های بیشتر ماند اما پشتیبانی از دو قابلیت دالبی اتموس و Object Tracking Sound که مختص به ردیابی سوژه‌های صوتی بوده می‌تواند قابل توجه باشد.

[s201_bai id=”206″]

طراحی زیبا و منحصر به فرد در S95B یکی دیگر از نکات قابل توجه بوده که می‌تواند نظر بسیار از کاربران را به خود جلب کند؛ برخلاف سایر پرچمدارهای سامسونگ در این تلویزیون از one connect استفاده نشده و پورت‌های دستگاه به صورت L مانند در بخش پشتی تلویزیون تعبیه شده‌ است. همانطور که از تصویر زیر پیداست چهار پورت HDMI2.1، دو پورت USB، یک جک ورودی هدفون، یک ورودی آنتن، یک کابل Ethernet و یک ورودی اُپتیکال به چشم می‌خورد؛ پشتیبانی از HDMI2.1 برای اتصال کنسول‌های نسل نهمی نظیر PS5 مناسب بوده و انتظار می‎‌رود شاهد پشتیبانی از دو قابلیت VRR و ALLM هم باشیم.

پورت‌های تلویزیون سامسونگ S95D

تلویزیون سامسونگ S95D ارزش خرید دارد؟

اگرچه هنوز برای اظهار نظر کلی در مورد تلویزیون سامسونگ S95B کمی زود بوده اما با توجه به اظهارات کارشناسان این مدل می‌تواند به منزله ورود سامسونگ به رقابتی جدی‌تر با ال جی بوده تا در سال‌های آتی سه برند سونی، سامسونگ و ال جی رقابتی تنگاتنگ‌تر در این زمینه داشته باشند؛ شاید تفاوت قیمت ۱۰۰۰ دلاری این تلویزیون با نمونه مشابه سونی یکی از دلایلی باشد که این اولد در سال ۲۰۲۲ بتواند راه هموارتری را در پیش بگیرد. اما حال شاید این پرسش مطرح شود که “آیا فناوری QD-OLED سامسونگ، نسل OLED های ال جی را منقرض خواهد کرد؟” برای پاسخ به این سؤال کلیشه‌ای از شما دعوت می‌کنم در اینجا کلیک کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 4.5]
منبع samsung
دیگران خوانده اند:
ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.