بررسی تخصصی تلویزیون ال‌جی BX

LG BX OLED REVIEW

94%

بررسی اجمالی محصول

  • کیفیت ساخت
  • کنتراست
  • زمان پاسخگویی
  • تأخیر در ورودی
  • رابط کاربری
راهنمای مطالعه مطلب» نمایش دادن

تلویزیون ال‌جی BX

تلویزیون ال‌جی BX چگونه دستگاهی است؟! چند سال قبل داخل خونه‌مون یک دستگاه تلویزیون ۵۵ ال‌جی از اون LEDها داشتیم. گرچه از پرچمداران ال‌جی نبود ولی خوب کیفیت تصویر بی‌نظیر، روشنایی زیاد، رنگ‌های خارق‌العاده و جزئیات بسیار دقیق تصویر نه تنها خودم بلکه تمام کسانی رو که به تماشای تصویرش می‌نشستند رو مات و مبهوت می‌کرد. با خودم فکر می‌کردم این آخر فناوری هستش و نه تنها هیچ شرکت دیگه‌ای که حتی خود ال‌جی هم نمی‌تونه تلویزیونی با کیفیت بالاتر از این رو بسازه اما ناگهان سر و کله‌ی تلویزیون‌های OLED ال‌جی در بازار پیدا شد و وقتی تصویر این تلویزیون‌های ال‌جی رو دیدم، دود از کله‌ام بلند شد! کنتراست بی‌نهایت، رنگ‌هایی به طور باورنکردنی زنده و طبیعی، یکنواختی مشکی بسیار عمیق و ناب و از همه مهمتر کیفیتی که حتی در رؤیا هم نمی‌تونستم تصورش را بکنم. سعی کنید تصویر اولد‌های ال‌جی رو هرگز، حتی برای یک لحظه هم تماشا نکنید زیرا دیگر تصویر هیچ تلویزیونی به دل شما نمی‌نشیند!😅 

video
play-sharp-fill

نقد و بررسی اولد ال‌جی BX 

BX تلویزیونی از سری اولدهای ۲۰۲۰ ال‌جی است که در دسته‌ی محصولات بالارده‌ی این کمپانی کره‌ای جای می‌گیرد. این تلویزیون همانند بیشتر تلویزیون‌های اولد، از نظر عملکرد کلی، بسیار خوب و رضایت‌بخش ارزیابی می‌شود و حتی هنوز هم در لیست بهترین تلویزیون‌های بازار جای می‌گیرد که از نسبت کنتراست بی‌نهایت برخوردار بوده و رنگ‌های سیاه و سفید کاملاً یکنواختی را به نمایش می‌گذارد، لذا برای تماشای فیلم، به خصوص در اتاق‌های تاریک یا کم نور، گزینه‌ی بسیار خوبی به شمار می‌آید. همچنین به دلیل پشتیبانی از همگام سازی نرخ نوسازی متغیر FreeSync ،(VRR) و سازگاری با G-SYNC، برای گیمرها یک تلویزیون بسیار مطلوب و ایده‌آل محسوب می‌شود.

BX از سری اولدهای 4K ال جی در سال ۲۰۲۰ به شمار می‌آید که به نوعی جایگزین B9 شده است. این دستگاه اگرچه در رتبه‌ای پایین‌تر از تلویزیون ال جی CX قرار دارد اما از هر نظر کیفیت آن شما را راضی خواهد کرد و از تماشای رنگ‌های حیرت آور آن غرق در لذت خواهید شد. اگرچه شاید در حال حاضر محصولات ۲۰۲۲ وارد بازار شده‌اند اما این سری از اولدها همواره طرفداران پر و پا قرصی دارند؛ در هر صورت اگر تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه دارید توصیه می‌کنم نیم نگاهی به اولد ال جی B2 داشته باشید. البته افرای که از احتمال پیکسل سوختگی این تلویزیون کمی نگران باشند ممکن است به سمت کیولدهای سامسونگ سوق پیدا کنند.

نقد و بررسی تلویزیون ال‌جی BX

متأسفانه، در این تلویزیون هم مانند هر تلویزیون اولد دیگر، احتمال خطر احتباس یا ماندگاری دائمی پیکسل وجود دارد، اما این مورد هم به ندرت اتفاق می‌افتد و با رعایت یک نکته‌ی ساده می‌توان از وقوع جنین مواردی پیشگیری کرد. به عنوان مثال، اگر از چنین تلویزیونی به عنوان مانیتور سیستم رایانه استفاده می‌کنید یا تمایل دارید ساعت‌های متمادی نسبت به تماشای شبکه‌های خبری بپردازید که تصویر آرم آن شبکه به صورت ثابت نمایش داده می‌شود، باید سعی کنید مثلاً هر دو، سه ساعت یک بار، کانال تلویزیون را عوض کنید زیرا اگر برای مدت زمان زیادی آن شبکه را تماشا کنید این احتمال وجود دارد که سایه یا شبح همان آرم یا لوگوی شبکه برای همیشه روی صفحه نمایش تلویزیون باقی بماند که اصطلاحاً به این مشکل، «احتباس تصویر» گفته می‌شود اما عامه‌ی مردم به آن «پیکسل سوختگی‌» می‌گویند.

تأکید می‌کنیم، درصورتی که شما، حداقل هر چند ساعت یک بار هم کانال تلویزیون را عوض کنید و پس از مدتی حتی اگر باز دوباره هم همان شبکه خبری را تماشا کنید مشکلی به وجود نمی‌آید. پس نباید زیاد نگران این موضوع باشید زیرا احتمال پیکسل سوختگی فقط در حد همان کلمه‌ی «احتمال» وجود دارد و رعایت همان نکته‌ی ساده باعث می‌شود تا تلویزیون شما دچار چنین مشکلی نشود.

استفاده کلیتماشای فیلمبرنامه تلویزیونیبرنامه ورزشیبازی ویدیوییویدیو HDRبازی HDRمانیتورینگ
استفاده کلی

تلویزیون ال‌جی BX در کل یک تلویزیون با عملکرد عالی ارزیابی می‌شود که به دلیل برخورداری از فناوری OLED می‌تواند هر پیکسل‌ را به صورت جداگانه خاموش و روشن کند؛ در نتیجه، نسبت کنتراست بی‌نهایت و همچنین، یکنواختی کامل رنگ سیاه را ارائه می‌دهد. بنابراین، وقتی که در محیط‌های تاریک یا کم نور رنگ مشکی به نمایش گذاشته شود شاهد تغییر رنگ آن به خاکستری نخواهید بود. این تلویزیون برای انجام بازی‌های کامپیوتری و گیمینگ نیز یک گزینه‌ی عالی است زیرا از زمان پاسخگویی آنی، VRR و تأخیر ورودی بسیار اندک بهره می‌برد. متأسفانه، از روشنایی بسیار بالایی که بتواند با انعکاس یا بازتاب نور به طور کامل مقابله کند، برخوردار نیست، در نتیجه استفاده از این دستگاه در اتاق‌های بسیار روشن چندان ایده‌آل نیست. کلام آخر، اگر می‌خواهید با دوستان و خانواده خود برنامه‌های تلویزیون یا ورزشی تماشا کنید، این تلویزیون چنان زاویه دید گسترده‌ای دارد که هرکس در هر زاویه‌ای که نسبت به تلویزیون قرار داشته باشد، باز هم تصویر را همچنان دقیق و واضح مشاهده خواهد کرد.

تماشای فیلم

BX ال جی با برخورداری از رزولوشن 4K، برای تماشای فیلم دارای تصویری بسیار دقیق و کیفیت باورنکردنی است. این تلویزیون، از آنجا که از پنل اولد بهره می‌برد، می‌تواند پیکسل‌ها را به صورت جداگانه خاموش کند. این امر منجر به ایجاد نسبت کنتراست بی نهایت و یکنواختی کامل رنگ سیاه می‌شود که آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای تماشای فیلم، به خصوص در اتاق‌های کم نور و تاریک تبدیل می‌کند، ضمن این که حتی محتوایی را که دارای وضوح پایین نیز باشد، بدون هیچ مشکلی ارتقا می‌دهد. پشتیبانی از دو فرمت HDR و دالبی ویژن نیز در حین تماشای فیلم‌های سینمایی یا سریال‌ها باکیفیت بالا نیز می‌تواند در یک تجربه‌ی سینمایی لذت بخش دخیل باشند.

برنامه تلویزیونی

تلویزیون ال‌جی BX برای تماشای برنامه‌های تلویزیونی از کیفیت شگفت‌انگیزی برخوردار است. این دستگاه دارای زاویه دید گسترده‌ای است، بنابراین اگر هنگام تماشای تلویزیون به خاطر انجام کارهای شخصی مجبور هستید تا مکان خود را تغییر دهید یا در یک نقطه ثابت نباشید، از هر زاویه‌ای که برنامه‌ی مورد علاقه‌ی خود را تماشا کنید، کیفیت و دقت تصویر را از دست نمی‌دهید. این دستگاه محتوای با کیفیت بالا و دارای رزولوشن 720P را از دستگاه‌هایی که با کابل به تلویزیون متصل می‌شوند، بدون هیچ‌گونه مشکلی پخش می‌کند. این دستگاه، گرچه از انعکاس نور به طور عالی جلوگیری می‌کند اما یکی از نقاط ضعف وارده به BX میزان روشنایی آن بوده به همین دلیل توصیه می‌شود این تلویزیون‌ها را در نزدیکی پنجره یا در مقابل چراغ‌های روشنایی قرار ندهید.

برنامه ورزشی

مسابقات ورزشی از جمله برنامه‌هایی هستند که در سرتاسر جهان دارای بینندگان پرو پا قرصی هستند که بیشتر به صورت گروهی نیز به تماشای آن می‌پردازند. تصاویر دقیق و با جزئیات زیاد، رنگ‌های بسیار شاداب و زنده، حرکت بسیار نرم و روان صحنه‌هایی که دارای سرعت زیاد هستند( حرکت توپ در هنگامی که شوت می‌شود)، زمان پاسخگویی آنی، کمترین میزان تاری و به خصوص زاویه دید بسیار گسترده را هم که به این قابلیت‌ها بیفزایید، دیگر جای هیچگونه شک و شبهه‌ای باقی نمی‌ماند که این تلویزیون یکی از بهترین دستگاه‌ها برای تماشای این گونه برنامه‌ها است. این تلویزیون به لطف زاویه دید گسترده‌ای که دارد، می‌توانید بازی‌های ورزشی را با دوستان یا افراد زیادی تماشا کنید زیرا اشخاص در هر زاویه‌ای که نسبت به تلویزیون قرار داشته باشند، باز شاهد تصویری دقیق و واضح خواهند بود. این تلویزیون، گرچه از روشنایی بسیار زیادی برخوردار نیست اما خوشبختانه، قادر است تا به طور فوق‌العاده‌ای از انعکاس نور جلوگیری کند.

بازی ویدیویی

BX داری پنلی با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی است که آن را به یکی از دستگاه‌های ایده‌آل و شگفت انگیز برای عاشقان دنیای بازی تبدیل می‌کند. همچنین این اولد ال جی از VRR (نرخ نوسازی متغیر) پشتیبانی می‌کند، که screen tearing (بریده شدن یا پارگی صفحه نمایش)1 را کاهش می‌دهد. زمان پاسخ دهی آن تقریباً آنی بوده و از لحاظ ورودی نیز واقعاً با تأخیر بسیار اندک همراه است که به هیچ عنوان محسوس نیست. همچنین به لطف استفاده از پنل OLED، باعث می‌شود که استفاده از این دستگاه در اتاق‌های نسبتاً تاریک برای گیمرها، یک انتخاب فوق‌العاده باشد. البته اگر به این زمینه علاقه‌مند هستید حتما مطلب راهنمای خرید بهترین تلویزیون برای PS5 و Xbox Series X را هم مطالعه کنید.

(1. screen tearing یا پارگی صفحه نمایش، اصطلاحی است که در آن تصاویر زیادی به صورت بریده بریده روی هم قرار می‌گیرند یا این که تصویر با خطوط انحنا‌دار به نمایش در می‌آید)

ویدیو HDR

تلویزیون ال جی BX برای نمایش فیلم‌های HDR نیز یک گزینه‌ی فوق‌العاده است. پنل اولد آن، قادر است پیکسل‌ها را به طور جداگانه خاموش و روشن ‌کند که در نتیجه، نسبت کنتراست بی نهایت و همچنین یکنواختی کامل رنگ مشکی را ارائه می‌دهد. تماشای محتوای HDR در این تلویزیون، به لطف طیف رنگی بسیار گسترده‌ای که می‌تواند نمایش دهد، بسیار لذت‌بخش و چشم‌نواز به نظر می‌رسد.

این تلویزیون، به دلیل روشنایی تقریباً محدودی که دارد، نمی‌تواند تصاویر HDR را به اندازه‌ای که باید، برجسته و حیرت‌انگیر نشان دهد. نکته‌ی قابل ذکر دیگر این است که، اگر محتوایی دارای نرخ فریم پایین باشد، ممکن است به دلیل زمان پاسخ دهی آنی تلویزیون، با اندکی لگ یا تأخیر همراه شود. HDR مخفف عبارت High Dynamic Range به معنی محدوده دینامیکی بالا است. این فناوری تصاویر را درخشان‌تر، روشن‌تر و همچنین با حجم بیشتری از رنگ‌های جذاب ارائه می‌دهد. تلویزیون‌هایی که از این فناوری پشتیبانی می‌کنند، در صورتی که بتوانند میزان روشنایی بالایی را نیز تولید کنند، می‌توانند تصاویر آنچنان بی‌نظیری را عرضه کنند که کمتر تلویزیونی توان رقابت با آن‌ها را داشته باشند. لذا در صورتی که برای خریدار کیفیت تصویر، رنگ‌های تحسین‌برانگیز و جزئیات غیر قابل باور و رویایی بسیار مهم باشد باید حتما به این نکته توجه داشته باشد تا تلویزیونی را تهیه کند که از فناوری HDR پشتیبانی کند زیرا فیلم‌ها و ویدیوهای دارای کیفیت خارق‌العاده با استفاده از این فناوری تولید می‌شوند. 

بازی HDR

دنیای گیم نیز پا به پای تحولات و فناوری‌های عجیبی که هر روز مرزهای بیکران واقعیت و تخیل را بیشتر با هم ادغام می‌کنند، پیش می‌رود و از تکنولوژی‌های حیرت‌انگیزی که بتوانند گیمرها را هرچه بیشتر در جهانی بین واقعیت و خیال غرق ‌کنند و او را به سمت و سویی که دنیایی حتی ورای تخیلاتی که می‌تواند تصور کند، سوق د‌هند تا بتوانند اوج لذت و هیجان را تجربه کنند، بیشتر استقبال می‌کند. بدون شک، بازی‌های ویدیویی در صدر لیست موارد سرگرم‌کننده در هر خانه‌ای به شمار می‌آیند؛ تلویزیون یکی از وسایلی است که می‌توانید بسیاری از کنسول‌های بازی را به آن متصل کنید یا بازی‌های آنلاین را در آن اجرا کنید؛ نمایش نهایت کیفیت بازی‌ها در نمایشگرهای غول پیکر با جزئیات غیر قابل تصور و طیف رنگ‌هایی غیر قابل وصف که حتی ممکن است در طبیعت نیز به آسانی قابل رؤیت نباشد، یکی از مواردی است که بازی با تلویزیون را نسبت به مانیتور برتری می‌بخشد.

اولد BX برای انجام بازی‌های HDR یک انتخاب بسیار عالی است. از آن جا که این تلویزیون از FreeSync و VRR پشتیبانی می‌کند، یک انتخاب برجسته برای هر گیمری است زیرا از زمان پاسخگویی آنی برخوردار است و تأخیر ورودی آن نیز بسیار اندک بوده که در هنگام بازی با محتوایی که از فناوری HDR پشتیبانی می‌کند، به چشم نمی‌آید. شما با تهیه‌ی این تلویزیون که از هر جهت برای انجام برنامه‌های گیم شما مناسب است، می‌توانید، نحوه تعاملتان با بازی یا به اصطلاح گیم‌پلی را به بهترین شکل رقم بزنید. حرکات ظریف و نامفهوم را درک کنید تا بتوانید با واکنشی غیرارادی خیلی سریع پاسخ دهید. با وجود تأخیر ورودی بسیار کم و سرعت حرکت بسیار بالا، هر صحنه اکشنی، تا آخرین جزئیات، روان و طبیعی خواهد بود. اکنون می‌توانید زمان‌بندی دقیق و مورد نیاز برای پیروزی بر دشمنانتان را پیدا کنید. به گفته Rtings این تلویزیون، هرچند که طیف رنگی گسترده‌ای را نشان می‌دهد اما متأسفانه به دلیل عدم برخورداری از روشنایی بسیار بالا قادر نیست تا محتوای HDR را آن طور که باید، به طور برجسته نمایش دهد.

مانیتورینگ

تلویزیون BX، می‌تواند یک انتخاب عالی برای استفاده به عنوان مانیتور کامپیوتر باشد زیرا دارای تأخیر در ورودی پایین، زاویه دید گسترده و همچنین، از نظر عملکرد مقابله با انعکاس نورهای شدید، دارای واکنش برجسته‌ای است. ضمن این که این دستگاه قادر به نمایش کروم ۴-۴-۴ نیز هست و زمان پاسخگویی آن نیز تقریباً آنی است. البته قیمت بالا، احتمال پیکسل سوختگی و ماندگاری تصویر از جمله مواردی بوده که همواره خریداران را برای استفاده از اولدها به عنوان مانیتور منصرف کرده ولی شایان به ذکر است در سال ۲۰۲۲ ال جی اقدام به عرضه‌ی سایز ۴۲ اینچی اولد C2 کرده که می‌تواند گزینه مناسبی برای مانیتورینگ باشد.

طراحی تلویزیون ال‌جی BX

سبک

طراحی تلویزیون bx

 

اولد ال‌جی BX از استایل یا طراحی برجسته‌ای برخوردار است. این تلویزیون دارای یک پایه وسط بوده که برخلاف CX از عرض کمتری برخوردار است و دقیقاً شبیه به اولد B9 سال ۲۰‍۱۹ به نظر می‌رسد. این پایه BX می‌تواند جلوه‌ای زیبا به محیط ببخشد البته در صورت نصب دیواری دیگری لزومی به استفاده از آن وجود نخواهد داشت.

پایه نگهدارنده

ال‌جی BX OLED

این تلویزیون از همان پایه تلویزیون ال‌جی اولد B9 بهره می‌برد که از جنس پلاستیکی مرغوب ساخته شده و همچنین در مرکز دستگاه نصب می‌شود و تلویزیون را کاملاً متعادل نگه می‌دارد، هرچند که احتمال دارد لرزش آن از پایه فلزی تلویزیون CX اندکی بیشتر باشد. میزان فضای اشغال شده در این پایه برای سایز ۵۵ اینچی، ۲۲.۱ اینچ در ۹.۱ اینچ (۵۵.۲۵ در ۲۲.۷۵ سانتی‌متر) اندازه گیری شده یعنی نیازی به یک میز تلویزیون بزرگ نخواهید داشت.

قسمت پشتی تلویزیون

ال‌جی BX OLED

نمای پنل پشتی تلویزیون ال‌جی اولد BX  به نوعی به دوبخش مجزا تقسیم شده؛ نیمه بالایی که پنل را نگه می‌دارد فلزی اما بسیار ظریف، صاف و صیقلی است اما نیمه پایینی که پورت‌های ورودی‌ در آن تعبیه شده از جنس پلاستیک سخت بوده که کیفیت خوبی دارد. همانطور که از تصویر پیداست کابل تلویزیون به صورت سرخود بوده و امکان جدا کردن آن وجود ندارد. پورت‌ها هم در دو بخش مجزا کنار هم قرار گرفته‌اند تا دسترسی بهتری به آنها داشته باشید. اگر به قسمت فوقانی پایه‌ها هم دقت کنید چهار سوراخ برای پیچ‌های براکت تعبیه شده که دارای ابعاد ۲۰۰ در ۳۰۰ میلی‌متر از همدیگر هستند.

حاشیه‌ و ضخامت

ال‌جی BX OLED

حاشیه‌های قاب دور نمایشگر این تلویزیون بسیار ظریف هستند. این حاشیه‌ها تنها ۰.۹ سانتی‌متر پهنا دارند و باعث حواس‌پرتی و مزاحمت برای دید تماشاگران نمی‌شوند؛ BX ال جی همانند سایر اولدها از ضخامت نازکی برخوردار است که در ضخیم‌ترین بخش به ۴.۸ سانتی‌متر می‌رسد. در کل طراحی و میزان ضخامت اولدهای ال جی از وضعیت قابل قبولی برخوردار هستند و در نگاه اول می‌توانند نظر کاربر را به خود جلب کنند.

کیفیت ساخت

ال‌جی BX OLED

کیفیت ساخت اولد BX شاید در حد و کیفیت تلویزیون‌های بالارده و پرچمدار این شرکت نباشد اما در کل می‌توان گفت که از کیفیت ساخت بسیار خوبی برخوردار است. گرچه پایه پلاستیکی این تلویزیون به اندازه پایه فلزی مدل ال‌جی اولد CX محکم نیست اما باز هم تلویزیون را به خوبی نگه می‌دارد. در کل، شرکت‌های معتبر، گرچه قاب تلویزیون‌های حتی بزرگ خود را نیز بیشتر از جنس پلاستیک فشرده و سخت می‌سازند اما از کیفیت آن اطمینان حاصل می‌کنند.


کیفیت صفحه نمایش تلویزیون ال‌جی BX

کنتراست

ال‌جی BX OLED

کنتراست یکی از فاکتورهای مهم در کیفیت تصویر تلویزیون است. تلویزیون ال‌جی BX همانند اولدهای دیگر، از نسبت کنتراست بی‌نهایت برخوردار است زیرا می‌تواند پیکسل‌های را به طور جداگانه خاموش کند که در نتیجه باعث تولید کنتراست بی‌نهایت و رنگ سیاه عمیق می‌شود. تلویزیون‌های LCD از نور پس زمینه استفاده می‌کنند و نمی‌توانند همچون اولدها، پیکسل‌ها را به طور جداگانه خاموش کنند، ضمن این که BX به دلیل عدم استفاده از نور پس زمینه نیازی به استفاده از فناوری لوکال دیمینگ یا نودهی موضعی ندارد لذا قادر است تا رنگ مشکی فوق‌العاده و کاملا مطلق را تولید کند و همچنین، یکنواختی خاکستری آن نیز به بهترین نحو ممکن تولید می‌شود که باعث می‌گردد تا علاوه بر تولید رنگ مشکی ناب و رنگ سفید عالی، سایر رنگ‌ها نیز از شفافیت و شادابی بسیار خوبی برخوردار باشند. 

روشنایی SDR 

اولد BX در حالت SDR دارای روشنایی متوسطی است و تقریبا به شکل محسوسی کمتر از B9 و CX هست. روشنایی این تلویزیون در حد بسیار زیادی نیست که بتواند روشنایی بسیار زیاد را خنثی کند. ضمن این که از فناوری سیستم کنترل نوری بسیار قوی «ABL» یعنی «Automatic Brightness Limiter» بهره می‌برد که از آسیب دیدن نمایشگر در محیط‌های بسیار پر نور محافظت می‌کند و نور نمایشگر را به طور هوشمند و موضعی به شکل قابل توجهی کاهش می‌دهد. برای مثال، وقتی در صحنه یا تصویری محتوای سفید و روشن نمایشگر در حالت تمام صفحه به میزان ۱۰۰ درصد باشد، فناوری ABL موجود در تلویزیون، مقدار نور و روشنایی نمایشگر را تا کم‌ترین میزان و در حدود ۲۸۵ نیت کاهش می‌دهد.

اولد bx

اگر هنوز مفهوم این موضوع را متوجه نشده‌اید، با ذکر یک مثال آن را شرح می‌دهیم: فرض کنید مشغول تماشای یک فیلم هستید که یک روز زمستانی را نمایش می‌دهد که همه جا پوشیده از برف است و چه بسا هوا افتابی هم باشد که در این صورت اگر تلویزیون بخواهد این صحنه را بدون کاهش نور نمایش دهد چه بسا میزان نوری که برای نمایش این صحنه لازم است بیش از مثلا ۲۰۰۰ نیت باشد. حال اگر تلویزیون بخواهد چنین نور و روشنایی شدیدی را نمایش دهد باید تمام دیودهای نوری یا همان به اصطلاح لامپ‌های ریز OLED آن با تمام قدرت و توان خود نور تولید کنند که در این صورت چه بسا باعث شود تا تعداد زیادی از این دیودها بسوزند. لذا برای این که در زمان نمایش چنین صحنه‌هایی دیودهای نوری تلویزیون دچار سوختگی نشوند، سیستم ABL تلویزیون به صورت آنی فعال می‌شود و سطح نور دیودها را کاهش می‌دهد.

روشنایی SDR

اکنون در این تلویزیون، در هنگام پخش چنین صحنه‌های روشن و سفیدی،  اوج شدت روشنایی طبیعی به ۲۸۵ نیت کاهش داده می‌شود. البته این مقدار برای اوج شدت روشنایی برای پنجره‌ی تمام صفحه است اما در صورتی که تصویر نمایش داده شده مثلا حدود ۱۰ درصد پنجره یا همان صفحه نمایش تلویزیون شما را تشکیل دهد، این میزان روشنایی تا ۴۰۱ نیت هم می‌رسد که نسبت به پنجره‌ی ۱۰۰ درصد یا تمام صفحه بسیار بیشتر است.

اگر دوست دارید تا روشن‌ترین تصویر ممکن را داشته باشید، می‌توانید گزینه‌های «Picture Mode» (حالت تصویر) را روی Expert (Dark Room) تنظیم و «OLED Light» و «Contrast » را روی «حداکثر» (MAX) و همچنین «OLED Light» را روی «High» و «Dynamic Contrast» را روی «Medium» قرار دهید. حال، می‌توانید اوج شدت روشنایی ۴۲۸ نیت را به دست آورید.

این تلویزیون نور پس زمینه ندارد بنابراین از قابلیت لوکال دیمینگ Local Dimming یا تاریکی موضعی یا نوردهی موضعی برخوردار نیست اما چون از فناوری اولد در ساخت پنل آن استفاده شده است، می‌تواند پیکسل‌ها را به صورت جداگانه کم نور کند و همچنین زیرنویس‌ها را نیز کاملاً نمایش دهد، بدون این که کمترین پرتو نوری ساطع شود.

روشنایی HDR

BX از شدت روشنایی نسبتا خوبی بهره می‌برد با این که روشنایی آن به مراتب کمتر از ال‌جی اولد B9 است و به اندازه‌ای نیست که بتواند در اغلب محیط‌هایی با میزان روشنایی شدید مقابله کند. این تلویزیون از سیستم هوشمندی به نام «محدودکننده روشنایی خودکار» (ABL = Automatic Brightness Limiter ) بهره می‌برد و در صورتی که در هنگام پخش تصاویر و صحنه‌های بسیار روشن، نور صفحه نمایش را گاهی تا یک ششم میزان نور اصلی کاهش می‌دهد و کاربران نیز با استفاده از تنظیمات تلویزیون، قادر به افزایش نور نیستند.

روشنایی HDR

اگر می‌خواهید روشن‌ترین تصویر ممکن را به دست بیاورید، حالت تصویر را روی «Vivid»، کنتراست بر روی «Medium»، روشنایی OLED و کنتراست را روی «Max» و Peak Brightness در «High» قرار دهید. ما با این تنظیمات موفق شدیم روشنایی ۷۰۶.۸ نیت را با پنجره‌ی پیک ۱۰ درصد را به دست آوریم؛ این مقدار روشنایی بسیار خوب به نظر می‌رسد.

یکنواختی خاکستری

یکنواختی خاکستری یک شاخص کلی است که برای بیان میزان یکنواختی رنگ‌های مختلف در نمایشگر تلویزیون به کار می‌رود. تلویزیون ال‌جی BX از Gray Uniformity یا همان یکنواختی خاکستری بسیار خوبی برخوردار است؛ هرچند که مقدار جلوه‌ی به اصطلاح صفحه کثیف (Dirty Screen) به چشم می‌خورد که کلا می‌توان نادیده گرفت و چشم پوشی کرد. این مورد می‌تواند برای علاقه‌مندان به برنامه‌های ورزشی خبر بسیار خوبی باشد. یکنواختی در صحنه‌های تقریباً تاریک بهبود یافته است. برخلاف اولد ال‌جی B9، صفحه نمایش این تلویزیون در صحنه‌های تقریباً تاریک سوسو نمی‌زند که از این نظر قابل تحسین است. در کل می‌توان گفت که میانگین پیکسل‌های رنگی متفاوت در ۵۰ درصد خاکستری یکدست، چیزی در حدود ۱.۶۹۱ درصد است و همچنین اثر کثیفی صفحه نیز در تصویر ۵۰ درصد خاکستری یکدست نیز در حدود ۱۱۸ هزارم درصد به نظر می‌رسد که مورد بسیار مثبتی تلقی می‌گردد.

یکنواختی خاکستری

یکنواختی مشکی

یکنواختی رنگ سیاه در این تلویزیون همانند سایر تلویزیون‌های اولد واقعاً عالی، بی رقیب و بی همتا است. در کل می‌توان گفت که تمام تلویزیون‌های اولد از یکنواختی رنگ مشکی بسیار خوبی برخوردار هستند و هیچ نوع پنل دیگری از این نظر نمی‌تواند با پنل اولد برابری و رقابت کند. از آن جا که این تلویزیون OLED می‌تواند پیکسل‌ها را به طور جداگانه خاموش کند، یکنواختی سیاه آن کاملاً نمونه است. بدون شک شما رنگ مشکی با این غلظت را که اشیاء مشکی را این چنین مشکی کامل نشان دهد، در هیچ نوع پنل دیگری تجربه نخواهید کرد.

ال‌جی BX OLED

زاویه‌ی دید

همان طور که از یک تلویزیون اولد خوب انتظار می‌رود، اولد BX دارای زاویه دید بسیار کاملی است. از هر زاویه‌ای که تلویزیون را تماشا کنید، تصویر آن کاملاً واضح و دقیق دیده می‌شود، رنگ‌ها بهم نمی‌ریزند و کم رنگ نیز نمی‌شوند. بنابراین، اگر مبل‌ها دقیقا رو به روی تلویزیون قرار نداشته باشد، به هیچ عنوان مهم نیست. همچنین در صورتی که در هنگام تماشای برنامه‌ای که مورد علاقه‌ی شماست، در صورتی که ناچار باشید تا در رفت و آمد به زوایا باشید یا در زاویه‌ای غیر از زاویه‌ی مستقیم با نمایشگر قرار داشته باشید، جای هیچگونه نگرانی نیست زیرا باز هم از هر زاویه‌ای که به صفحه نمایش تلویزیون نگاه کنید، به آن صورت جزئیات و کیفیت رنگ‌ها را از دست نمی‌دهید. این تلویزیون حتی تا زاویه ۶۳ درجه باز هم نور آن دچار کاهش نمی‌شود و رنگ مشکی نیز در زاویه‌ای بالاتر از ۷۰ درجه شروع به افزایش می‌کند. سطح سیگنال گاما نیز تا زاویه دید ۶۰ درجه بدون تغییر باقی می‌ماند.

بازتاب نور

تلویزیون ال‌جی BX همچون مدل CX دارای عملکرد فوق‌العاده‌ای برای مقابله با انعکاس دارد، بنابراین، به خوبی می‌تواند بازتاب نور را مدیریت و خنثی کند، در نتیجه، بازتاب‌ها خیلی باعث حواس پرتی بیننده نمی‌شوند. این مدل نیز در جذب نور محیط عملکرد بسیار خوبی را نشان می‌دهد و از پس هر منبع نوری بر می‌آید و در نتیجه هیچگونه مزاحمتی برای تجربه‌ی بصری کاربر ایجاد نمی‌شود.

طیف و حجم رنگ

تلویزیون ال‌جی BX از یک طیف رنگی بسیار خوب و شبیه به مدل CX بهره می‌برد. این تلویزیون به دلیل برخورداری از کنتراست بی‌نهایت، رنگ‌های تیره را به صورت کاملاً دقیق و عالی نمایش می‌دهد و سطح و غلظت رنگ‌های روشن آن نیز گرچه به کیفیت و خلوص رنگ‌های تیره نمی‌رسد اما باز هم نسبتاً از عهده‌ی به نمایش گذاشتن دقیق آن‌ها به خوبی بر می‌آید و همچنین، سعی می‌کند که تقریباً تمام فضای رنگی DCI P3 را که در بیشتر محتوای HDR استفاده می‌شود، پوشش ‌دهد، ضمن آن که دارای پوشش مناسبی از فضای گسترده‌تر Rec 2020 است.اگر محتواهای HDR را بیش از حد کم نور دیدید، حالت تصویر را روی «Vivid» تنظیم کنید؛ از سوی دیگر تلویزیون ال‌جی BX از شیب رنگی مناسبی برخوردار است. ترکیب رنگ‌ها به خوبی انجام می‌شود اما در خصوص شیب رنگ اندکی ضعیف‌تر از انتظار عمل می‌کند. 

ماندگاری تصویر تلویزیون ال‌جی BX

یکی از مواردی که بسیاری از کاربران را بسیار نگران می‌کند، خطر احتباس تصویر است که عامه‌ی مردم از آن به سوختن پیکسل‌ها یاد می‌کنند. احتباس تصویر در تلویزیون‌های اولد اتفاق می‌افتد. متأسفانه، مانند تمام تلویزیون‌های اولد، این دستگاه نیز از خطر احتباس دائمی تصویر نیز در امان نیست.

خطر احتباس تصویر یا شاید بهتر باشد به آن ماندگاری تصویر بگوییم، در واقع، زمانی اتفاق می‌افتد که شخص از یک برنامه‌ای که مثلاً دارای آرم یا لوگوی ثابت باشد مانند شبکه‌های خبری، هر روز همان شبکه را برای ساعت‌های متوالی تماشا کند و به هیچ عنوان هم شبکه یا کانال را عوض نکند یا این که، از آن به عنوان مانیتور کامپیوتر استفاده کند و تصویر ثابت نیز برای زمان زیادی در حال پخش باشد، در این صورت احتمال رخ دادن خطر احتباس یا ماندگاری تصویر وجود دارد و گرنه باز هم به طور صددرصد و با اطمینان کامل نمی‌توان گفت که حتما پیکسل‌ها در همان بخشی که آرم شبکه به صورت ثابت بوده، دچار احتباس یا ماندگاری می‌شوند. در صورتی که چنین اتفاقی بیفتد، سایه یا شبح آن آرم ثابت شبکه‌ی خبری بر روی نمایشگر باقی می‌ماند که ممکن است پس از مدتی که شاید چند دقیقه باشد یا چند روز یا هفته این مشکل رفع شود اما چنانچه این ماندگاری شبح یا سایه‌ی آن آرم اگر برای همیشه پا برجا بماند و هیچ وقت از بین نرود به آن احتباس یا ماندگاری دائمی تصویر می‌گویند.

کیفیت تصویر در رزولوشن‌های مختلف

تلویزیون ال‌جی BX از چندین رزولوشن (Resolution ) رایج پشتیبانی‌ می‌کند؛ محتوای 480p را از هر دستگاهی که دریافت کند به خوبی ارتقاء می‌دهد و به هیچ عنوان تأثیر آن تصنعی به نظر نمی‌رسد. BX محتوای 720P را نیز از دستگاه‌های جانبی دریافت ‌کند به خوبی ارتقاء می‌دهد و تصویر ارائه شده کاملاً طبیعی به چشم می‌آید و به هیچ عنوان مصنوعی به نظر نمی‌رسد. یکی از رزولوشن‌هایی که این تلویزیون به خوبی از عهده‌ی آن بر می‌آید و در حال حاضر نیز محتواهای بسیاری نیز در این کیفیت موجود است که از جمله می‌توان به برنامه‌های تلویزیونی در ممالک مختلف اشاره کرد یا فیلم‌های سینمایی یا همچنین برنامه‌های گیم که با دستگاه‌های مختلف اجرا می‌شوند و به وفور در دسترس کاربران قرار دارند، کیفیت یا رزولوشن 1080P است. این تلویزیون محتواهایی با این رزولوشن را که پخش می‌کند، این برنامه‌ها از کیفیت رنگ واقعاً خارق‌العاده، نمایش جزئیات کامل و بسیار دقیق و حیرت‌انگیز و حرکت تصاویری بسیار نرم و روان با نور و سطح روشنایی کاملاً یکنواخت در سرتاسر صفحه نمایش برخوردار هستند و لذت تماشا را به اوج می‌رسانند. پخش محتوای 1080P در این تلویزیون تقریباً به خوبی محتوای 4k طبیعی به نظر می‌رسد.

ال‌جی BX OLED

تلویزیون ال‌جی BX قادر به پشتیبانی از پخش محتوای 4K نیز هست؛ این نوع محتوا که چهار برابر محتوای 1080P کیفیت دارد، وقتی از صفحه نمایش این تلویزیون مشاهده می‌شود بیننده را به تعجب و تحسین وا می‌دارد. تصاویری که با چنین فرمتی پخش می‌شوند از آنچنان کیفیتی برخوردار هستند که ریزترین جزئیات تصویر را نیز به نمایش در‌می‌آید. BX بدون هیچ مشکلی محتوای 4k را نمایش می‌دهد.

کاربرانی که تمایل دارند تا نهایت کیفیت را در تصاویر تلویزیونی تماشا کنند، کافی است که محتوای 4K را در این تلویزیون تماشا کنند زیرا رنگ‌های بسیار زنده و شارپ، دارای شفافیت و درخشندگی کم نظیر، نمایش رنگ مشکی با عمق و غلظت بسیار زیاد و بی مانند، نمایش جزئیات تصاویر، پخش روان و نرم برنامه‌های ورزشی، پخش بازی‌های کامپیوتری با کم‌ترین لگ و تاخیر هم در تصویر یا صدا، نمایش قدرتمند و بسیار باکیفیت صحنه‌های پرتحرک و اوج زیبایی‌های مناظر طبیعت و ویدیوهای حیات وحش را شاید فقط در این تلویزیون بتوانند مشاهده کنند و بس. 

پشتیبانی از فرمت‌های رایج

تلویزیون ال‌جی BX از تمام رزولوشن‌های رایج پشتیبانی می‌کند؛ شما به آسانی می‌توانید به تماشای محتواهای 4K با نرخ فریم ۱۲۰ هرتز بپردازید. البته این نکته را به خاطر داشته باشید برای دستیابی به پهنای باند کامل، «HDMI Ultra HD Deep Color» را از منوی تنظیمات فعال کنید.

آرایش پیکسلی

ال‌جی BX OLED

ال‌جی BX OLED از یک ساختار پیکسلی RGBW با چهار زیر پیکسل استفاده می‌کند، اما این چهار زیر پیکسل هرگز به طور همزمان روشن نمی‌شوند. تصویر بالا، پیکسل‌های فرعی قرمز، سفید و آبی را نشان می‌دهد.


نمایش و پخش محتوا تلویزیون ال‌جی BX

زمان پاسخگویی

زمان پاسخگویی BX به طور باورنکردنی سریع است اما ممکن است. در انتقال صحنه‌های تیره‌تر، جهش زیادی دارد که ممکن است منجر به حرکت‌های تصنعی در صحنه‌های تاریک شود. به طور تخخصی‌تر می‌توان اذعان کرد تنها ۰.۲ میلی‌ثانیه لازم است تا رنگ یک پیکسل تغییر ۸۰ درصدی داشته باشد، در حالی که برای تغییر ۱۰۰ درصدی رنگ یک پیکسل هم به تنها 3.8 میلی‌ثانیه نیاز است که از نمودار زیر این مورد بسیار واضح خواهد بود.

زمان پاسخگویی

تأخیر در ورودی

تلویزیون ال‌جی BX تا زمانی که در حالت « Game» (بازی) قرار دارد، تأخیر در ورودی بسیار ناچیزی را نشان می‌دهد؛ اگر کمی دقیق‌تر به این موضوع بپردازیم می‌توان گفت برای نمایش یک محتوا با کیفیت تصویر FullHD و نرخ فریم ۶۰ هرتز زمانی بالغ بر ۱۵ میلی‌ثانیه لازم است که با غیر فعال کردن حالت بازی این عدد به ۱۰۶.۱ میلی ثانیه خواهد رسید. در این تلویزیون همچون مدل B2 از قابلیت «ALLM» پشتیبانی می‌شود که در صورت فعال بودن می‌تواند به طور خودکار حالت تصویر را به روی بازی تنظیم خواهد کرد. چنانچه قصد دارید از تلویزیون ال‌جی BX به عنوان مانیتور رایانه شخصی استفاده کنید توصیه می‌شود برای دریافت کمترین تأخیر ورودی را حتما حالت تصویر را روی «PC» تنظیم کنید.

پورت‌های ورودی‌

 تلویزیون ال‌جی BX از HDR10، دالبی ویژن، چهارپورت HDMI و CEC پشتیبانی می‌کند و خروجی متغیر آنالوگ صوتی نیز دارد. همچنین پورت‌های HDMI شماره 3 و 4 از نسخه HDMI 2.1 پشتیبانی ‌می‌کنند که برای استفاده از کنسول‌های نسل نهمی بسیار مناسب خواهد بود. همانطور که از تصویر فوق پیداست دو پورت USB‌ و دو پورت HDMI در کناره و رو به پهلوی تلویزیون تعبیه شده تا در صورت نصب دیواری به آسانی به آنها دسترسی داشته باشید.

اولد ال‌جی BX دارای چهار ورودی HDMI، سه ورودی USB، یک خروجی صدای دیجیتال و همچنین جک ۳.۵ میلیمتری هدفون است؛ البته این نکته را به خاطر داشته باشید که بسته به نوع کشور مونتاژ کننده تلویزیون ممکن است تعدادی از پورت‌ها تفاوت داشته باشد.

BX دارای ویژگی Black Frame Insertion برای بهبود ظاهر تصاویر متحرک است. برای این که این قابلیت فعال شود، TruMotion را روی «User» (کاربر)  تنظیم کنید و OLED Motion را با توجه به محتوایی که مشاهده می‌کنید تغییر دهید. اگر محتوای با کیفیت ۶۰ فریم بر ثانیه را مشاهده می‌کنید، گزینه‌ی «High» (زیاد) را انتخاب کنید زیرا در هنگام استفاده از محتوای ۶۰ فریم بر ثانیه با نرخ نوسازی ۶۰ هرتز تصویر سوسو می‌زند. همچنین هنگام استفاده از محتوایی با سرعت ۱۲۰ فریم بر ثانیه و نرخ نوساری ۱۲۰ هرتز برای این که تصویر دچار لرزش یا سوسو زدن نشود آن گزینه را روی «Medium» (متوسط) یا « Low» (کم) قرار دهید.

نرخ نوسازی متغیر

قبلاً تأیید کردیم که این تلویزیون از «نرخ نوسازی متغیر» یا VRR پشتیبانی می‌کند که می‌تواند برای کاهش Screen Tearing (بریده شدن صفحه یا پارگی صفحه) تأثیر به سزایی داشته باشد. البته با توجه به زمان پاسخگویی بسیار سریع تلویزیون ال‌جی BX OLED، به آن صورت پرش تصویر مشاهده نمی‌شود. اما ممکن است در پخش تصاویر با کیفیت پایین و نرخ فریم پایین به دلیل طولانی بودن زمان پخش هر فریم، اندکی لگ وجود داشته باشد که با فعال کردن درون یابی حرکتی یا ویژگی BFI می‌توان مقدار لرزش را به حدی کاهش داد که به آن صورت محسوس نباشد.


کیفیت صدا

فرکانس صدا

BX دارای پاسخ فرکانسی مناسبی است و می‌تواند صدایی با توان ۴۰ وات را در اختیار شما قرار دهد که در کنار قابلیت دالبی اتموس بدون شک صدایی رسا و با وضوح بالا را خواهید شنید. از سوی دیگر باس آن چندان قدرتمند نیست اما هیچ صدای آزاردهنده یا گوش‌خراش هم تولید نمی‌کند و دارای صدای صوتی نسبتاً متعادل است که قادر است در صورت استفاده در محیط‌های پر سر و صدا نیز میزان بلندی خوبی به شما ارائه دهد.

تلویزیون ال‌جی BX عملکرد اعوجاج مشکلی ندارد. برخی از اعوجاج های جزئی در سطوح متوسط شنیده می‌شوند، اما هنگام پخش در حداکثر میزان صدا، ممکن است بیشتر نمود پیدا کند. با این حال، این مورد به محتوای مورد استفاده شما بستگی دارد و ممکن است میزان آن کم و زیاد شود.


قابلیت‌های هوشمند تلویزیون ال‌جی BX 

رابط کاربری

BX ال جی دارای سیستم عامل WebOS است که استفاده از آن آسان بوده و دسترسی به منو و قابلیت‌ها بسیار راحت و بدون دردسر انجام می‌شود. این تلویزیون به راحتی به اینترنت وای‌فای متصل می‌شود و با استفاده از کنترل جادویی می‌توانید قدم به دنیای بیکران اینترنت بگذارید و از میلیون‌ها وب سایت بازدید کنید، مطالب خواندنی را مطالعه کنید، خبرهای را بخوانید، از فروشگاه‌های آنلاین خرید کنید یا جدیدترین و مهیج‌ترین فیلم و سریال ها را از سایت‌های مربوطه دانلود یا تماشا کنید. البته این نکته را به خاطر داشته باشید این مدل از نسخه 5 سیستم عامل webOS پشتیبانی می‌کند که نسبت به نسخه‌های امروزی شاید کمی قدیمی به نظر برسد. 

 رابط کاربری

این تلویزیون از قابلیت‌های بی‌نظیر دیگری همچون گیرنده‌ی دیجیتال نیز برخوردار است. رابط کاربری تلویزیون‌های ال‌جی به طور معمول بسیار ساده اما کامل طراحی می‌شوند تا کاربر هنگام استفاده از این تلویزیون‌ها دچار سردگمی نشود و در کمترین زمان ممکن بتواند به برنامه‌ی مورد علاقه‌ی خود دسترسی پیدا کند. مدت زمان لازم برای دستیابی به یوتیوب فقط در حدود ۲ ثانیه است و برای تغییر دادن نور پس زمینه نیز نهایتا ۵ ثانیه زمان لازم دارد.

برنامه‌هاال‌جی BX OLED

در فروشگاه برنامه LG تعداد زیادی برنامه در دسترس قرار دارد تا در صورت نیاز دانلود کنید، ضمن این که می‌توانید هرگونه محتوای را از تلفن خود ارسال و روی نمایشگر بزرگ تلویزیون تماشا کنید. همان‌طور که در نقد و بررسی‌های تلویزیون‌های دیگر که در این سایت منتشر شده و شما نیز احتمالا مطالعه کرده‌اید، تلویزیون‌های هوشمند می‌توانند برنامه‌های زیادی را اجرا کنند. البته تلویزیون‌هایی که از سیستم عامل اندروید بهره می‌برند، برنامه‌های بسیار زیادی دارد اما تلویزیون‌های هوشمند ال‌جی به دلیل استفاده از سیستم عامل اختصاصی ال‌جی یعنی WebOS گرچه به اندازه سیستم عامل اندروید دارای برنامه نیست اما باز اکثر برنامه‌های کاربردی و ضروری را دارد که کاربران می‌توانند این اپ‌ها را دانلود و استفاده کنند. شرکت ال‌جی همچنین، وعده داده است تا تعداد برنامه‌های این سیستم عامل را بسیار افزایش دهد، هرچند که هم‌اکنون نیز فروشگاه این سیستم عامل تا حدی غنی محسوب می‌شودو برنامه‌های فروشگاه ال‌جی نیز با سرعت بسیار، در حال افزایش است.

ریموت هوشمند

ال‌جی BX OLED

 BX دارای یک کنترل جادویی بوده که جهت کسب اطلاعات تکمیلی توصیه می‌کنم حتما نیم نگاهی به ویدیوی زیر داشته باشید؛ البته انتخاب با شما است که هم می‌توانید مانند یک ریموت کنترل سنتی از دکمه‌های آن استفاده کنید یا مانند ماوس کامپیوتر از آن استفاده کنید. این دستگاه دکمه‌های میانبر برای Netflix و Amazon Prime Video دارد. این ریموت کنترل، همچنین، دارای کنترل صوتی داخلی است که به شما امکان استفاده از قابلیت‌هایی همچون تغییر ورودی‌ها، جستجوی محتوا یا درخواست آب و هوا را می‌دهد، اما برخی تنظیمات از طریق کنترل صوتی قابل تغییر نیستند.

یک دکمه در زیر مرکز صفحه قرار دارد که به شما امکان می‌دهد تا تلویزیون را روشن یا خاموش کنید. البته کاربران با دکمه‌ی پاور که در روی دستگاه ریموت کنترل نیز قرار دارد می‌توانند تلویزیون را روشن یا خاموش کنند اما در صورتی که مثلا دستگاه ریموت کنترل به دلایلی در دسترس شما قرار نداشته باشید می‌توانید برای روشن یا خاموش کردن این تلویزیون از این دکمه استفاده کنید. البته کارایی و عملکرد این دکمه به همین یک مورد روشن یا خاموش کردن تلویزیون خلاصه نمی‌شود بلکه، کاربران می‌توانند برای بعضی از فرامین دیگر از قبیل تغییر ورودی‌ها، کم و زیاد کردن حجم صدا و برای تغییر کانال‌های تلویزیون نیز از این دکمه استفاده کنند. 

لوازم جانبی

ال‌جی BX OLED

ال‌جی در هنگام عرضه تلویزیون BX، وسایلی را در داخل کارتن این دستگاه قرار می‌دهد که از جمله می‌توان به کتابچه راهنمای این تلویزیون اشاره کرد که تمام مطالب مورد نیاز کاربران از نحوه‌ی راه اندازی تا تنظیمات و مشخصات فنی آن را نیز در این کتابچه شرح داده است. از دیگر وسایل همراه این تلویزیون می‌توان به دستگاه ریموت کنترل اشاره کرد که شرح آن در قسمت قبلی این مطلب از نظر شما گذشت. شرکت ال‌جی حتی دو عدد باتری  قلمی یا همان باتری‌های سایز AAA را همراه دستگاه کنترل از راه دور قرار داده تا شما برای استفاده از آن دچار مشکل نشوید.

بعضی از کاربران تصور می‌کنند که تلویزیون‌های LED یا OLED مقدار زیادی جریان برق مصرف می‌کند در حالی که این تصور به هیچ عنوان درست نیست و مصرف انرژی این تلویزیون‌ها نسبت به مدل‌های قدیمی CRT یا همان لامپ تصویری‌ها بسیار کمتر است و شاید اصلا قابل مقایسه نباشد. تلویزيون نسخه ۵۵ اینچی ال‌جی BX OLED در استفاده‌های معمولی و روزمره فقط ۷۰ وات برق مصرف می‌کند که ۳۰ درصد کمتر از یک لامپ برق ۱۰۰ واتی معمولی است. این تلویزیون در بالاترین تنظیمات روشنایی، رنگ و حجم ولوم صدا، باز نهایتا ۱۵۲ وات برق مصرف می‌کند که برابر با مصرف ۱.۵ برابر یک لامپ برق ۱۰۰ واتی معمولی است.


قیمت تلویزیون ال جی BX

مـــــــــــدل قیمت تـاریخ آپدیت استعلام قیمت
تلویزیون ال جی 55BX ۲۸.۲۰۰.۰۰۰ ۱۴۰۰/۱۲/۱۱ کلیک کنید
تلویزیون ال جی 65BX ۴۴.۲۰۰.۰۰۰ ۱۴۰۰/۱۲/۱۱

مقایسه اولد ال‌جی BX

BX یک تلویزیون عالی بوده و همانند بیشتر تلویزیون‌های OLED کیفیت کلی شگفت انگیزی را با ارائه رنگ سیاه عمیق عرضه می‌کند. دقت رنگ پیش فرض این مدل بسیار بهتر از نسخه‌ی قبلی آن یعنی B9 بوده که در ادامه به مقایسه این مدل با رقبای اصلی خود در بازار خواهیم پرداخت.

مقایسه تلویزیون BX با B2

همانطور که در قسمت‌های ابتدایی هم به آن اشاره شد در سال ۲۰۲۲ شاهد معرفی مدل ‌B2 از سری اولدهای ال جی بودیم که به نوعی جدیدترین محصول از این سری به حساب می‌آيد. اگر چه شاید در حال حاضر برای اظهار نظر در مورد این دو مدل کمی زود باشد اما شاید این سؤال برای بیشتر خریداران این محصول به وجود آید که خرید کدام یک بهتر بوده و رضایت بیشتری را به دنبال خواهد داشت؟

در اینجای کار بدون شک اولد B2 به دلیل به روز بودن از امکانات جدیدتر و پیشرفته‌تری نسبت به BX برخوردار بوده و خرید آن در وهله اول بهتر به نظر می‌رسد اما با توجه به گذشت دو سال از عرضه تلویزیون BX و به نوعی به ثبات رسیدن قیمت آن، شاید برای آن دسته از خریداران که بودجه کمتری را در اختیار دارند مدل BX صرفه اقتصادی بیشتری داشته باشد.

مقایسه تلویزیون BX با C1

در مقایسه تلویزیون BX با C1 اواین نکته‌ای که خودنمایی می‌کند پشتیبانی کردن هر دو مدل از پنل اولد بوده یعنی هر دو قادر هستند نسبت کنتراست عالی را همراه با زاویه دید گسترده به تصویر بکشند؛ البته از نظر ظاهری C1 پایه عریض‌تری داشته و در سایزهای بیشتر به بازار عرضه شده و یک تفاوت یک میلی‌متری هم از نظر ضخامت به چشم خواهد خورد(C1 نازک‌تر است).

از سوی دیگر C1 دارای چهار پورت HDMI2.1 بوده در حالی که BX تنها از دو پورت HDMI2.1 پشتیبانی می‌کند؛ در بعضی از زمینه‌ها همچون میزان روشنایی هم C1 امتیاز بیشتری را کسب نموده است. در کل هر دو تلویزیون از عملکردی نزدیک به هم برخوردار بوده اما شاید به روز بودن سیستم عامل و کنترل جادویی اولد ال جی C1 برای طیف بیشتری از کاربران جذابیت قابل توجهی داشته باشد.

مقایسه تلویزیون BX با A8H 

تلویزیون سونی A8H و BX در بیشتر موارد، دو دستگاه مشابه با یکدیگر هستند. البته از نظر روشنایی، تلویزیون سونی روشن‌تر است و همچنین، گرادینت را نیز بهتر مدیریت می‌کند در حالی که از نظر ما، باز هم LG انتخاب بهتری برای بازی است زیرا از پشتیبانی نرخ نوسازی متغیر تصویر و تأخیر در ورودی کمتری برخوردار است. ضمن این که، BX ال‌جی دارای سیستم عامل مخصوص WebOS ال‌جی است که استفاده از آن آسان‌تر است اما در مقایسه با تلویزیون سونی که از سیستم عامل اندروید بهره می‌برد، باز از برنامه‌های کمتری برای دانلود برخوردار است.

مقایسه تلویزیون BX با CX

در کل تلویزیون CX از BX عملکرد بهتری دارد؛ به طور مثال مدل CX دارای روشنایی بیشتری بوده و از گرادینت بهتری برخوردار است؛ با این حال، زاویه دید BX نسبت به آن گسترده‌تر ارزیابی شده اما شاید خرید CX در کل رضایت بیشتری را به دنبال داشته باشد.


تلویزیون ال‌جی BX ارزش خرید دارد؟

اولد ال جی bx

در حال حاضر یعنی در سال ۲۰۲۲ به بررسی یکی از اولدهای ال جی ۲۰۲۰ می‌پردازیم این یعنی دو نسل جدیدتر از این سری وارد بازار شده است؛ با این وجود تلویزیون ال جی BX در حال حاضر در رده‌بندی تلویزیون‌ها از جایگاه قابل قبولی برخوردار بوده و هنوز هم با توجه به استفاده از فناوری OLED می‌توان به قابلیت‌های آن اتکا کرد. از طرفی برچسب قیمتی آن نیز به دلیل ورود سری‌های جدید تا حدی از وضعیت مناسبی برخوردار است و توجیه اقتصادی قابل توجهی دارد. در هر صورت اگر برای به‌روز بودن امکاناتی نظیر کنترل جادویی یا سیستم عامل تلویزیون خود اهمیت خاصی قائل هستید شاید خرید مدل‌های جدید نظیر B1 یا B2 بهتر باشد اما اگر صرفا به دنبال یک اولد ال جی با عملکرد عالی هستید BX می‌تواند گزینه مناسبی برای شما کاربر گرامی باشد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
دیگران خوانده اند:
1 نظر
  1. فروشگاه کاشانه می گوید

    عالی بود ممنون

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.